Nya framgångar för Uddevalla gymnastik

Gymnasterna från Uddevalla gymnastik och parkour skördade framgångar under en distriktstävling på Tjörn i oktober. Totalt kunde klubben resa hem med femton medaljer.

ANNONS
|

Det regnade medaljer över Uddevalla gymnastik och parkour. För Ida Zackrisson, som i somras tog topplaceringar på SM blev det tre guld, i bom, barr och fristående, vilket gjorde att hon även kammade hem silvret i mångkampen. På SM i somras fanns även Nora Hanfeldt med, som då vann ett historiskt brons. Den här gången tävlade hon i barr och bom och kammade hem medaljer i båda disciplinerna.

– För Nora och Ida var det här en uppvärmningstävling inför större tävlingar som kommer framöver, säger Jacqueline Dahl, ledare i Uddevalla gymnastik och parkour.

Medaljer till de yngre förmågorna

Även de yngre förmågorna i föreningen visade klass och plockade hem medaljer till föreningen. I klassen steg 3 tog Emilia Tjäder hem en andraplats i mångkamp. Medalj i mångkamp blev det även för Nike Olausson och Hannah Lindskog som kammade hem guld respektive brons i klassen steg 5 och tog även medaljer i de enskilda grenarna. Nathalie Karlsson lyckades också att bärga en tredjeplats i barr.

ANNONS
ANNONS