Wolfsburg krossade Bayern München med hela 6–0 i seriefinalen.
Wolfsburg krossade Bayern München med hela 6–0 i seriefinalen. Bild: Swen Pfoertner/AP/TT

Wolfsburg krossade Bayern i seriefinalen

Avgjorde Wolfsburg den tyska fotbollsligan på söndagen? Mycket möjligt.

|

I första halvlek stod det 3–0 på resultattavlan till hemmalaget och gästande Bayern München valde att göra tre byten i paus för att få till en förändring.

Det hjälpte föga.

Wolfsburg gjorde ytterligare tre mål i den andra akten och vann med förkrossande 6–0.

Rebecka Blomqvist blev inbytt för Wolfsburg med kvarten kvar att spela och assisterade till 4–0-målet. Hanna Glas spelade hela matchen för Bayern München.

Med tre omgångar kvar att spela toppar Wolfsburg ligan med 50 poäng, fyra pinnar före dagens motståndare. Bayern München är regerande ligamästare, dessförinnan vann Wolfsburg fyra år i rad.

Och Wolfsburg har chans på fler titlar än bara ligatiteln den här säsongen.

Efter landslagsuppehållet som nu inleds väntar semifinal i såväl tyska cupen (Bayern München) som Champions League (Barcelona) när klubblagsfotbollen är åter om två veckor.