En trafikolycka har inträffat på E6, i höjd med Resteröd, i norrgående riktning då en bil kolliderat med en älg. Genrebild.
En trafikolycka har inträffat på E6, i höjd med Resteröd, i norrgående riktning då en bil kolliderat med en älg. Genrebild. Bild: Filip Landqvist

Singelolycka på E6:an – kollision med älg

En singelolycka har inträffat på E6 i höjd med Resteröd i norrgående riktning. Larm inkom strax efter klockan 19 på söndagen.

ANNONS
LocationLjungskile|
|

En singelolycka har inträffat på E6 i höjd med Resteröd, norra Ljungskile, i norrgående riktning. Det rör sig om en kollision med älg. Räddningstjänst, ambulans och polis är på väg till platsen vid sjutiden på söndagskvällen.

– Föraren verkar okej. Några uppgifter om hur det har gått med älgen har jag inte nuläget, men polis är på plats, säger Jonas Gustafsson, inre befäl på Norra Älvsborgs Räddningstjänstförbund, vid 19.30-tiden.

Vid 21-tiden rör sig två älgar i området mellan Ljungskilemotet och Lerbomotet. En av dem skadades i kollisionen och är förmodligen stressad. Det meddelar Trafikredaktionen på Sveriges radio på sin hemsida.

ANNONS
ANNONS