Sportlovskul i Sotenäs

För skollovslediga ungdomar som tröttnar på pulkabackar och skridskoåkning arrangerar kommunen en rad lockande aktiviteter under nästa vecka. Det är allt från judoträning i Hunnebostrand till volleyboll i Kungshamn.

ANNONS
|

- Ledare från olika idrottsklubbar ställer upp och har hand om aktiviteterna. Ungdomarna behöver inte göra någon förhandsanmälan och allt är gratis, säger Daniel Nilsson, ungdomsutvecklare och drogförebyggare på kommunen.

Aktivitetsschemat som sträcker sig från måndag till fredag innehåller bland annat fotboll/innebandy och volleyboll i Idrottshallen i Kungshamn, judo på Stensäkert i Hunnebostrand, Bordtennis i BTK Dalens lokal i Väjern, Tennis i Tennishallen på Smögen och innebandy/fotboll i Gympasalen på Bovallstrands skola.

Dessutom arrangerar Tumlaren vattenlekar, provdyk med Kon-Tiki och Spa-kväll. Det finns också en del träningspass att vara med på.

"Fångarna på Går'n" blir det på Abbagården i Kungshamn på tisdag kväll/natt. Lag om fyra personer tävlar mot varandra i olika moment runt om på fritidsgården. En helkväll med andra ord för alla som gillade tv-tävlingen Fångarna på Fortet och som avslutas med ett Filmmaraton till långt fram på morgonkvisten.

ANNONS

I Hunnebostrand håller Hunnebogården i gamla Kaprifolskolan öppet på torsdag eftermiddag/kväll med allt från biljard till filmvisning.

Det är med andra ord laddat för en riktigt kul och givande sportlovsvecka i kommunen.

– Det är bara att haka på, hälsar Daniel som hoppas på många skollovslediga besökare.

ANNONS